«Бібліо@креатив».

2017-11-03

Мальовнича Чернилява…

Саме у цьому гостинному селі у бібліотеці - філії було проведено методичну майстерню бібліотечних працівників Яворівського району «Бібліо@креатив». Роботу розпочала директор Яворівської РЦБС Марія Марків. Завідувачка відділом науково-консультативної підтримки бібліотек Любов Сташко провела майстер-клас «Чи складно рекламувати свою бібліотеку» та розкрила тему «Бібліотека як унікальна пропозиція: дайджест інновацій». Про спільний українсько-польський проект розповіла депутат районної ради Марія Дудич. Учні місцевої школи поділились своїми враження про поїздку до друзів у Польщі.

Господиня книгозбірні Марія Гуз поділась досвідом роботи по написанню проектів для бібліотеки та громади. Бібліотекар І кат. с. Лозино Леся Неділько розповіла про поїздку в м.Кремінна, що на Луганщині в рамках співпраці Львівської та Луганської областей департаментом з питань культури. Мистецький десант тривав з 20 жовтня по 25 жовтня 2017року.

Про гарний врожай успішної сучасної бібліотеки розповіла заступник директора по роботі з дітьми Наталія Конанець, складниками якого є ініціативність, вміння не здаватися, віра в зміни та вміння довести свою необхідність людям.

/Files/images/00/111/1 069.jpg /Files/images/00/111/1 088.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 494

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.